Statische website applicatie aanmaken

Indien je een statische website wilt aanmaken binnen je Linux hosting pakket dan is dit tevens mogelijk, je kan hiervoor kiezen om een Statische website applicatie aan te maken. Deze is hierop afgestemd om Statische websites zo snel mogelijk te kunnen serveren.

Dit kan je aanmaken door in te loggen binnen het Klantenpanel en te navigeren naar Mijn Producten, en vervolgens je Linux hosting pakket te selecteren.

Ga vervolgens in het linkermenu naar Applicaties:

Statische website applicatie aanmaken

Klik vervolgens op je domeinnaam en selecteer de optie om een applicatie aan te maken onder het Statische website tabblad, of maak een nieuwe applicatie aan onder Create Application.

Statische website applicatie aanmaken

Voer je applicatie domeinnaam in als subdomeinnaam of laat dit veld leeg om dit op je hoofddomeinnaam in te richten. Klik vervolgens op Create.

Statische website applicatie aanmaken

Hierna is je Statische website hosting omgeving direct aangemaakt, en kan je een SSH of FTP user toevoegen in het veld hiervoor om jouw Statische Website te publiceren op de gekozen URL.

Statische website applicatie aanmaken

Hierna is je website te bezoeken op het internet.