Python Applicatie opstarten

Python wordt ook ondersteund binnen onze Linux pakketten en kan aangemaakt worden op zowel een subdomein als op je hoofddomein, dit doe je door in te loggen binnen het klantenpanel, en hierna de volgende stappen te volgen.

Ga naar Mijn Producten in het klantenpanel en selecteer hierna je domeinnaam die wilt gebruiken voor je Python applicatie. Selecteer hierna Applicaties in het linkermenu.

Python Applicatie opstarten

Selecteer hierna het domeinnaam waar je de applicatie wilt opzetten, en ga hierna naar het tabblad Python om jouw Python applicatie op te starten.

Python Applicatie opstarten

Klik hierna op Create Application om de Python applicatie te gaan opzetten. De volgende opties komen dan tevoorschijn.

Python Applicatie opstarten

Indien je het wilt installeren op het hoofddomein dan kan je het eerste veld verder leeglaten, wij zetten in dit voorbeeld op een subdomein, en voeren dus "py" in om dit gescheiden te houden van het hoofddomein.

In het veld voor de Python versie kan je vervolgens de gewenste versie van Python selecteren. We selecteren hier de laatst beschikbare voor de meeste functionaliteit.

Hierna klik je op Create om de applicatie gereed te maken.

Je komt hierna in het overzicht veld, waar je de zojuist aangemaakte applicatie kunt selecteren, en vervolgens een FTP of SSH account kunt aanmaken, om jouw Python applicatie te gaan publiceren op het internet.

Python Applicatie opstarten