PHP instellingen beheren binnen Webhoster

Met de Linux hosting van Webhoster.nl is het eenvoudig om instellingen binnen je PHP versie aan te passen, zaken zoals de max upload size kan je tegenaan lopen als je een groter bestand wilt uploaden via je website. En kan je dus eenvoudig wijzigen.

Ga hiervoor naar de volgende locatie in je klantenpanel:

Mijn Producten -> Product selecteren -> Applicaties -> PHP applicatie selecteren -> PHP Settings tabblad

Je ziet dan het volgende terug:

PHP instellingen beheren binnen Webhoster

In de drop down lijsten kan je vervolgens de gewenste waardes activeren die voor jouw van toepassing zijn. Houdt er wel rekening mee dat ivm security is het aan te raden om deze waarde niet te hoog te zetten. Maar een aantal zaken, waaronder bepaalde wordpress thema's, prestatshop, phpbb3 welke een grote hoeveelheid invoervelden hebben, kunnen issues hebben met het opslaan van de data.

Nadat je alle waardes hebt ingevoerd naar wens kan je de wijzigingen opslaan met Save, hierna zijn deze aangepaste waardes direct actief binnen je PHP versie.

PHP instellingen beheren binnen Webhoster