Varnish cache activeren

Varnish cache is een manier om je website te versnellen en kan gebruikt worden binnen PHP applicaties voor Webhoster.nl, dit is te activeren onder:

Mijn Producten -> product -> Applicaties in het linkermenu -> Applicatie selecteren -> tabblad Varnish Cache.

Varnish cache activeren

Hier is dit met de Activeer knop te activeren en verder te configureren naar wens:

Varnish cache activeren

Je kan hier zelf verder URLs uitsluiten om Varnish cache niet te laten werken op bepaalde onderdelen van je website, zoals de wp-admin omgeving. Dit kan je doen onder de Exludes en onder de Params.