Ik ben mijn wachtwoord vergeten / kwijt, kunnen jullie mij deze opsturen?

Er zijn verschillende wachtwoorden die je kan bedoelen met deze vraag, in dit artikel worden de volgende wachtwoorden toegelicht:

1. Wachtwoord van het Klantenpanel
  2. Wachtwoord van het Control Panel
  3. Wachtwoord van een email adres vergeten

1. Wachtwoord van het Klantenpanel

Als je je wachtwoord kwijt bent van het klantenpanel, kan je via deze link aanvragen.

Vulhet email adres in met welke je geregistreerd hebtbij MijnHostingPartner. En klik hierna op BEVESTIGEN. Een herstel link wordt dan gelijk naar je verzonden, deze dient tijdig opgevolgd te worden. Anders verloopt de link namelijk. Herstel dit dus binnen het uur om dit voor te zijn.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten / kwijt, kunnen jullie mij deze opsturen?

2. Wachtwoord van het Control Panel

Indien je het wachtwoord vergeten of kwijt bent geraakt van het control panel dan is dit te resetten via het klantenpanel. Log dus in op:

https://www.mijnhostingpartner.nl/login/

En ga naar Mijn Producten en selecteer het betreffende product, en navigeer hierna naar het tabblad Control Panel in het linkermenu. De optie is er dan om dit te resetten en te versturen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten / kwijt, kunnen jullie mij deze opsturen?

3. Wachtwoord van een email adres vergeten

Indien je het wachtwoord van een email adres bent vergeten dan kan je dit resetten of opnieuw instellen op de volgende wijze. Het is niet mogelijk om in te zien wat het huidige wachtwoord is. Dit wordt namelijk versleuteld opgeslagen voor de veiligheid.

Volg de stappen uit het volgende artikel:

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/algemeen/algemene-vragen/wachtwoord-van-een-mail-account-herstellen/